Nënkryetari i PD sulmon gazetaren Mira Kazhani: Gishtin përdore…

Lajme Politikë

Nënkryetari i PD-së, Edmond Spaho ka reaguar ndaj shkrimit të gazetares Mira Kazhani, drejtuese e portalit Tirana Post, e cila theksonte se studentët me çanta “Prada” kishin bllokuar rrugën e Zogut të Zi dhe i kishin drejtuar gishin e mesit.
Por ky shkrim ka irrituar si duket Spahon, i cili e cilëson gazetaren si monstër të kazanit të jashtëqitjes së Rilindjes. “Ja media e kazanit dhe gazetarja e kazanit të jashteqitjës se Rilindjes. Studentet nuk kanë lekë të paguajne tarifat e shkollës dhe të haene bukë, kjo monstër qeveritare thotë kanë çantë Prada. Sa për atë gishtin e ke ngritur vëte dhe jo për kauza të shoqërisë, por për hargalisje personale”, shkruan në një postim në Facebook numri dy i PD-së.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *