Ngatërroi pedalin e gazit me frenin, rrëzoi rrethojat dhe ra poshtë (Video)

Botë

Shoferi i paemëruar që përpiqej të parkonte makinën në një park të Kinës, ka ngatërruar pedalin e gazit me atë të frenimit, duke bërë që të përplaset dhe të rrëzoi rrethojën.

Manovra që nuk shkoi si duhet, bëri që ai të bie poshtë, por pemët që ishin në atë faqemali, e kanë zbutur rënien, transmeton Telegrafi.Vetura SUV ka marrë lëndime të konsiderueshme, por siguria që ofron brenda ka bërë që shoferi të shpëtoi pa lëndime.

Ngjarja është shpërndarë në rrjetet sociale, për të ngritur vetëdijen mbi mënyrën e veprime kujdes edhe nëpër hapësira të ku duket se gjithçka është në rregull.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *