Ngricë në rrugë, policia thirrje shoferëve: Bëni kujdes, sidomos në këtë aks

Kronike Lajme

Qarku Korçë – Temperaturat e ulëta kanë sjellë problematikat e para në vendin tonë.

Policia Rrugore, iu bën apel qytetarëve që të jenë të pajisur me goma dimërore dhe të përdorin zinxhirë në këtë aks rrugor, të respektojnë sinjalistikën rrugore, të ulin shpejtësinë, me qëllim shmangien e aksidenteve rrugore.

Lëvizja në akset e tjera rrugore të qarkut, deri në këto momente, nuk paraqet probleme.

Në dispozicion të qytetarëve janë numrat 112 dhe 129, të cilët mund të telefonojnë për çdo rast nevoje apo problematike të shfaqur dhe shërbimet e policisë do të jenë në gadishmëri dhe në ndihmë të tyre.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *