Nis seanca plenare, gjysma e sallës bosh

Kryesore Politikë

Ka nisur sesioni i vjeshtës i parlamentit. Në seancë, nuk ka marrë pjesë opozita.

Në sallë janë deputetë të mazhorancës, dy deputetët e PDIU-së dhe Robert Bitri, deputeti i larguar nga grupi parlamentar i LSI-së.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *