Nishane në trup, kujdesi që duhet të tregoni ndaj shenjave

Shëndeti Të tjera

Ekspozimi në diell mund të shkaktojë dhe shumë probleme të ndryshme në lidhje me lëkurën. Nishanet shpesh shkaktohen si pasojë e pranisë së rrezeve të tepërta të diellit.

Nishanet e reja në lëkurë, si pikëla shpesh mund të cilësohen dhe si një mënyrë për mbrojtjen e lëkurës nga dielli.

Kur shfaqen nishane të reja në lëkurë ose një nishan ndryshon formë dhe ngjyrë, do të ishte mirë të bënit një kontroll tek dermatologu.

Kujdesi që ju tregoni në lidhje me ndryshimin e shenjave të nishanit është dhe një mënyrë e mirë për të mbrojtur veten nga sëmundjet e ndryshme të lëkurës. Vizion Plus

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *