Njerëzit po heqin dorë nga “smartphone”, rriten shitjet e “celularëve budallenj”

Teknologji

 

Shitjet e “telefonave budallenj” janë rritur, ndërsa gjithnjë e më shumë njerëzit po përpiqen që të arratisen nga “smartphone”-t dhe mediat sociale.

Sipas “Daily Mail”, është rritur me 5% shitja e celularëve që thjesht bëjnë dhe marrin telefonata, që nuk kanë internet ose aplikacione.

Celularë si Nokia 8110 janë të përhapur tek të moshuarit, të cilët duan një pajisje të lehtë për t’u përdorur.

Shitjet globale të “telefonëve të zgjuar” u rritën me vetëm 2% vitin e kaluar, ndërsa shitjet e “telefonëve budallenj” u rritën me 5%.

 

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *