Njihni Lorin, por nuk keni parë trashëgimtaren e Klanit/Ju prezantojmë me hiret e Emi Frangajt

Kryesore Showbiz

E gjatë, me flokët plot shkëlqim natyral, të palyer, me truk të lehtë, Emi Frangaj u shfaq për herë të parë mes të ftuarve të tjerë në ceremoninë e Joni Peçit, pa zhurmë por duke kthyer kokat e të gjithëve.

Ngjan nga të dy prindërit por më shumë nga mami Alba, sidomos për gjatësinë dhe ngjyrat e kafenjta të portretit. Emi është gjimnaziste tani dhe mesa duket, pas shfaqjes se parë si vajza e Aleksandër dhe Alba Frangajt, do ta shohim më shpesh
në jetën publike. Dhe le ta pranojmë që ke çfarë të shohësh.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *