Paketa Antishpifje”, Rama paralajmëron mediat online: Lexojeni para ditës së hënë…

Kryesore Politikë

Kryeministri Edi Rama me anë të një postimi në Twitter i është kthyer dhe një herë “Paketës Antishpifje”, dhe lajmëron të gjitha portalet se duhet të regjistrohen në QBK.

Rama shkruan se ky mesazh duhet të lexohet para ditës së hënë duke bërë një paralajmërim.

Nga diskutimi për Paketën Antishpifje del qartë se urbanizimi i xhunglës online nis nga legalizimi i portaleve. Legalizimi mund të bëhet në pak minuta përmes regjistrimit online në QKB. Duke qenë se janë fantazma pa adresë e pa emër,uroj ta lexojnë këtë mesazh para ditës së hënë”, shkruan Rama.

 

rama

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *