Paloka, Ramës: Mos mendon se mbaroi…Vetëm sa ka filluar qelbësirë!

Lajme Politikë

Deputeti demokrat, Edi Paloka shkruan se protesta nuk ka mbaruar dhe se ajo vetëm sa ka filluar.

PalokaSe mos mendon se mbaroi…Vetëm sa ka filluar qelbësirë!


Loading...

1 thought on “Paloka, Ramës: Mos mendon se mbaroi…Vetëm sa ka filluar qelbësirë!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *