Paparaci/ Deputetet e reja që erdhën në Parlament me veshje të çuditshme

Politikë Showbiz

Padyshim që janë në qendër të vemendjes dhe të debateve të gjithë deputetët e rinj të opozitës, të cilët në kundërshtim me urdhrin e partive respektive, po pranojnë mandatin e deputetit, ndërkohë që parardhësit e tyre e dorëzuan atë në mënyrë që të mos legjitimojnë punën e një maxhorance të korruptuar, sipas opozitës.

Ndërkohë, çdo të enjte, ne shohim fytyra të reja në Parlament. Janë deputetët që pranojnë të marrin mandatin dhe që po shtohen përditë. Dy prej tyre janë edhe këto që shohim në foto. Mesa duket, hera e parë i ka krijuar pak konfuzion se si duhet të vishen, por me siguri që në radhët në vazhdim do ta përmirësojnë stilin e tyre.

 

 

 

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *