Paradoksi/ Në 2013-ën Rama kishte në program rikonstruksionin e Teatrit Kombëtar

Kryesore

Në zgjedhjet e vitit 2013 programi qeverisës i Partisë Socialiste me të cilin kjo forcë kandidoi dhe fitoi zgjedhjet, premtonte “Rikonstruktim të Teatrit Kombëtar sipas standardeve europiane” (shiko më poshtë).

7 vjet më pas, Kryeministri Edi Rama e shembi Teatrin Kombëtar pa mbajtur premtimin që qëndron ende në faqen e Partisë Socialiste të mandatit të parë. Një tjetër rast kur Rama ndryshe premton e ndryshe bën

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *