Pas kërcënimeve me luftë, Vuçiç mobilizon ushtrinë: Ju i dini problemet që kemi 

Kryesore Rajon Rrotull Slider kryesore

Ju e dini se çfarë problemesh kemi në Kosovë dhe Metohi, ne gjithashtu kemi probleme të tjera rajonale, së bashku me problemet e llojit të tretë, të cilat kanë të bëjnë me mosmarrëveshjet gjeopolitike të fuqive të mëdha dhe ku ne shpesh jemi vendi rreth të cilit interesat e tyre përplasen. Në lidhje me këtë, Serbia duhet të kujdeset për veten e saj” tha ai.

Gjatë fjalimit ai paralajmëroi investime të tjera në ushtri. “Këtë vit do të ketë rritje të mëdha të pagave për ushtarët, nënoficerët dhe oficerët, me një rritje prej pesë përqind nga fillimi i vitit, do të ketë një shtesë prej 10 përqind për nënoficerët, dhe rritja totale për ushtarakët do të jetë ndërmjet 9.8 përqind dhe 17.6 përqind”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *