Pas sulmeve, Robert Ndrenika: Nuk jam as Jezu Krishti e as Baraba

Art Kulturë

Pas një sërë debatesh për çështjen e teatrit dhe pasi mes të të tjerësh edhe Robert Ndrenika ra dakord për teatër me PPP, vetë aktori ka reaguar.
Ja postimi i plotëi tij ne Facebook
Ju lutem…mos më kryqëzoni! Për dijeni mikeshës time gazetares Fatmira Nikolli por le ta dije dhe “tan bota mbarë”! Kam qenë (prej vitesh) dhe jam për një Teatër Kombëtar të riI dhe bashkëkohor te cilin e ka për DETYRË ta bëjë shteti shqiptar (paratë le ti marre ku të dojë, ndoshta dhe atje ku i merrte Josif Broz Tito)! Këtë gjë nuk e kam mbajtur të fshehtë por u a kam bërë të ditur prej kohësh kolegëve të mi por kur ka qenë rasti dhe në opinion publik. I vetmi lëshim që kam bërë ditet e fundit është se kam pranuar P.P.P. me kushtin e vetëm që përveç godinës (Teatër) që do të ndërtohet në favor të P.P.P. nuk do lëshohet asnjë cm katror nga TOKA e TEATRIT KOMBËTAR!
Të kanë gënjyer do të thotë dikush dhe unë përgjigjem po BESA e shqiptarit ku vete??? Së fundi ju bëj të ditur se nuk jam JEZU KRISHTI bile as BARABA dhe gojën nuk e kam vetëm për të ngrënë kos (pa yndyrë) dhe të pi ilaçe por e kam edhe për të FOLUR !!! Me respekte te ndërsjella Robert Ndrenika./GSH

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *