Pas udhëtimit në Afrikë së bashku me vajzën e Vera Grabockës, Alketa Vejsiu thotë se…

Kryesore Showbiz

Moderatorja Alketa Vejsiu ka përfunduar udhëtimin e saj në Afrikë së bashku me vajzën e Timo Fllokos dhe Vera Grabockës.

Gjatë këtyre ditëve Alketa ka publikuar në rrjete sociale foto dhe video të shumta ku ka treguar jo vetëm pjesën e bukurive, por edhe vështirësive që ka si vend.  Përmes një foto së bashku me Lindën ajo ka shkruar se ky udhëtim nuk ishte vetëm i tillë, por një eksperiencë. “Ky nuk ishte një udhëtim, ishte një përvojë e e pabesueshme në jetën tonë,”-përfundon Vejsiu në rrjete sociale.

 

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *