“Pastrova dhe bëra maska kundër COVID-19”, bosi shqiptar i kokainës kërkon lirimin në Ekuador

Kronike Kryesore Lajme Slider kryesore

Rexhepi, i cili kërkohet edhe nga drejtësia shqiptare, italiane dhe belge për disa krime cilësohet nga Europol si drejtuesi i një organizate ndërkombëtare të trafikut të drogës nga Ekuadori në Europë. Avokati i tij, Harrison Salcedo, tha se klienti i tij plotësonte të gjitha kushtet për t’u liruar nga qelia.

Ndërsa shqiptari u shpreh në seancë dëgjimore se gjatë pandemisë ai pastronte pavionet çdo të diel dhe bënte maska ​​me bluza. “Siç e dini, pothuajse të gjithë këtu ishin të infektuar, por duke falënderuar Zotin, gjithçka shkoi mirë” mësohet se tha ai në gjykatë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *