Patozi: Majlinda duhet të falenderojë Lulin për …

Politikë shtojca

Gjurma 23/04/2018

Astrit Patozi e ka komentuar në mënyrë disi ironike, caktimin e ish-ministres së Integrimit, ish-deputetes së PD-së, si sekretar e Përgjithshme e Këshillit të Bashkëpunimit Rajonal. Nëpërmjet një statusi në Facebook, Patozi shkruan se Bregu duhet të falendërojë kryedemkokratin Basha, sepse nuk ka ndikuar fare në zgjedhjen e saj.

Postimi i plotë në Facebook

Që prej sot, një shqiptare do të jetë zyrtare e lartë e Bashkimit Europian.

Më në fund, është vendosur që Majlinda Bregu do të jetë sekretare e Përgjithshme e Këshillit të Bashkëpunimit Rajonal.

Mund të thuhet pa frikë se emërimi i saj është e vetmja fitore e Partisë Demokratike në këto 5 vjet, që kur kryetar i saj u caktua Lulzim Basha.

Sepse ka qenë i vetmi rast kur ky i fundit nuk ka pasur mundësi të ndikonte apo “ndihmonte” për të regjistruar një humbje tjetër.

Ndaj edhe Majlinda nuk ka pse të mos e falenderojë edhe Lulin.

Krenarë që Europa njohu dhe vlerësoi një nga investimet më të qenësishme dhe serioze të Partisë Demokratike në 15 vitet e fundit.

Urimet më të mira Majlinda Bregut!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *