PD cakton shefat e shtabeve për Tiranën, ku u vendosën Grida Duma e Jorida Tabaku

Kryesore Lajme Politikë Slider kryesore

Mësohen emrat e drejtuesve të Partisë Demokratike për qarkun e Tiranës.

Kështu, Aldo Bumçi do të jetë drejtues i PD-së për njësinë numër 1, 12 dhe 14 në Tiranë. Pra, Bumçi do të jetë drejtues në zonën që përfshin zonën e institucionit të bashkisë, në Kashar dhe zonën e Freskut.

Kurse, Jorida Tabku do të jetë drejtuese në njësitë administrative numër 2, 3 dhe 10. Pra, zona e Saukut dhe Qytetit Studenti, zona e Xhamllikut dhe zona e “Myslyl Shyrit” e “Rruga e Bogdanëve”.

DREJTUESIT POLITIK SIPAS DEGËVE:

Dega Tiranë 1 + 12 + 14

ALDO BUMÇI

Dega Tirana 2 + 3 + 10

JORIDA TABAKU

Dega Tirana 4 + 8

ALFRED RUSHAJ

Kavajë + Rrogozhinë

GRIDA DUMA

Dega Tirana 5 + 7

AGRON SHEHAJ

Dega 9 + 11

ALBANA VOKSHI

Dega Tirana 6 + 13 + 15 + 16

BELIND KËLLIÇI

Kamëz + Paskuqan + Vorë

FLAMUR NOKA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *