Tuesday, January 19, 2021

Policia e ka shpallur në kërkim, po Lleshaj i jep tender Kajmakut

Kronike Kryesore Lajme Slider kryesore

Ironikja në këtë mes është fakti se është Agjencia e Blerjeve të Përqëndruara e ministrisë së Brendshme që ka shpallur fitues të tenderit me vlerë mbi 5 milionë lekë Kajmaku shpk.

Tenderi është fituar nga bashkëshortja e Agim Kajmakut më datë 30 dhjetor 2019 dhe ka afat kohor 12 muajsh.

Merita Kajmaku rezulton aksionere e vetme e kompanisë prej mesit të vitit 2019 pas akuzave të Partisë Demokratike, se Kajmaku kishte marrë përmes kompanisë së tij, rreth 2.6 milionë euro para publike, përmes tenderave.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *