Sunday, January 24, 2021

Prej 17 ditësh në betejë me virusin, akademiku Artan Fuga feston fitoren me Korona

Kryesore Lajme Slider kryesore Sociale

Profesori dhe akademiku Artan Fuga ia del me sukses të fitojë betejën ndaj koronavirusit.

Sipas asaj çfarë njofton vetë Fuga ai është infektuar 17 ditë më parë.

Fuga: Pas 17 ditësh kur ka qenë e pamundur të komunikoj për shkaqe të kuptueshmë në ditët tona, rikthehem në komunikim me shpresë dhe besim se nuk do të rikthehem më atje nga ku po rikthehem!  Falenderoj pa masë dr. Arian Harxhi, prof., si edhe të gjithë miqtë që nuk m’u ndanë asnjë cast, kolegë, mjekë, të afërm, të njohur e të panjohur, që na ndihmuan me gjithçka mundën dhe kishin. Përulem!

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *