Procedim penal ndaj kreut të ALUIZNIT, ish-kandidat i LSI në Durrës

Kronike Politikë

Nis procedimi penal për ish drejtorin e ALUIZNI-t, Durrës. Flamur Gjuzi akuzohet për “shpërdorim detyre” dhe falsfikim të dokumenteve.

Gjykata ka vendosur ‘Detyrim paraqitje’ dhe për ish-punonjësit Skerdi Bello dhe Elvis Pengili. Skerdi Bello dhe Elvis Pengili akuzohen për ‘Shpërdorim detyre’ dhe ‘Falsifikim i dokumenteve’ Gjithashtu është vendosur ‘Detyrim paraqitje’ dhe për arkitekten Nevjana Isufi.
Nevjana Isufi dyshohet si bashkëpunëtore për realizimin e planeve të rilevimit të objekteve. Kjo përfshihej si bashkëpunëtore për realizimin e planeve të rilevimit të objekteve.Ish-drejtori i këtij institucioni, Flamur Gjuzi i ka dorëzuar stafetën Agim Isakut në 27 dhjetor 2017.

Gjuzi ishte edhe kandidat per deputet i LSI-së për qarkun e Durrësit. Ai ishte i renditur i treti në listën shumemërore për zgjedhjen e fundit parlamentare.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *