Protestat bllokojnë Tiranën/ Pas banorëve të Unazës së Madhe, ngrihen edhe studentët

Kryesore Sociale

Ka nisur me protesta muaji dhjetor. Përveç tre vatrave të protestave për shpronësimet në Unazën e Madhe, në protestë janë hedhur edhe studentët. Pas disa tubimeve të vogla në ditët e para, sot me mijëra studentë kanë lënë mësimin dhe kanë dalë në sheshe, jo vetëm në Tiranë por edhe në qytete të tjera, siç është edhe Elbasani. Studentët e shumtë në numër kanë bllokuar rrugën e Durrësit, ndërsa janë stacionuar para Ministrisë së Arsimit. Ata kundërshtojnë tarifat e larta të studimit.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *