PS dënon thirrjet për mosbindje civile, Stërkaj: Rruga duhet mirëmbajtur, banorët do lehtësohen nga tarifa

Politikë

Ka nisur me debate seanca e radhës në Komisionin e Ekonomisë, pas protestës së dhunshme në Kukës dhe thirrjeve të opozitës për mosbindje civile.

Deputetët e mazhorancës, Ermonela Felaj dhe Paulin Stërkaj, kanë thënë se këto thirrje janë banale dhe anti-kushtetuese.

Debatet në Komision:

Stërkaj: Thirrja e Lulzim Bashës, antikushtetuese. Tarifa 5 euro? Rruga duhet mirëmbajtur, s’jam ekonomist por edhe banorët e Kukësit do lehtësohen nga kjo tarifë.

Felaj: Mosbindja civile, thirrje banale. Thirrja e Bashës shkon ndesh me interesat e vendit. Kjo thirrje bëhet për interesa personale.

Halim Kosova: Patjetër që do marrim pjesë në Komisione.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *