“Punoj si prostitutë te banesa e shoqes”, nis hetimi për vajzën shqiptare

Kryesore Politikë

Një vajzë shqiptare 33 vjeçe në Itali është proceduar penalisht për ushtrim prostitucioni në banesë.

Efektivët e stacionit policor “Barriera Nizza” e kanë ndaluar në vrazhdën e një kontrolli në rrugën “Ormea”, në lagjen “San Salvario’, në Torino.

via Ormea appartamento prostituta (2)-2

Pasi u ndalua, sipas raportimeve të mediave lokale, ka qene vetë 33-vjeçarja e cila u ka treguar efektivëve se punonte si prostitutë në një apartament po në rrugën “Ormea”.

via Ormea appartamento prostituta (1)-2

Më pas, agjentët menynë në banesë dhe sipas hetimeve paraprake, rezulton se ambienti është përdor për prostitucion. Vajza shqiptare ka thënë në dëshminë e saj se banesën (që është vënë në sekuestro nga autoritet italiane) ia ka lënë në përdorim një shoqe e saj, edhe ajo shqiptare.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *