Pushimet me familjen, bashkëshortja e Kledi Kadiut publikon foton romantike krah tij 

Showbiz

 

 

Kledi Kadiu dhe bashkëshortja e tij Charlotte disa javë më parë bën dasmën e tyre mes miqve të ngushtë dhe familjarëve. Një ceremoni shumë e bukur e cila nuk kaloi pa vëmendjen mediatike, pavarësisht se kjo e fundit erdhi pak me vonesë.

Dy të rinjtë bashkë me vajzën e tyre më në fund kanë rritur të shkëputen nga angazhimet profesionale për të bërë disa ditë pushimi. Nga brigjet e Italisë, Charlotte ka publikuar një foto shumë të bukur krah balerinit shqiptar. Të përqafuar, në sfondin e veçantë, ajo shkruan: “Perëndimi i diellit, në dashuri”. Për çiftin, dashuria lidhet me gjithçka që përjetojnë së bashku, deri te detajet më të vogla dhe të zakonshme.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *