Rama ndan fondin për partitë pjesëmarrëse në zgjedhje, përjashton PD dhe LSI

Lajme Politikë

Qeveria ka miratuar një projektvendim dhe e ka depozituar në Kuvend për miratim. Sipas dokumentit, qeveria jep 65 milionë lekë për partitë pjesëmarrëse në zgjedhjet vendore të 2019.

Nga ky fond nuk përfiton PD dhe LSI pasi nuk janë regjistruar në zgjedhjet vendore të 30 qershorit.

Pritet që nga ky fond të përfitojë edhe partia e sapo krijuar e Astrit Patozit, “Bindja Demokratike”.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *