Rama – studentëve: Po e çoni protestën për lesh, ça doni tani që …

Kryesore Politikë Sociale

Kryeministri Rama ka ritheksuar se është dakord me tetë pikat, që për të janë plotësisht të realizueshme, por kërkon dialog për mënyrën se si do të veprohet.

Në përgjigje të kritikave të studentëve, që nuk ia kanë kursyer fjalët hapur fare, ai u ka thënë se nuk funksionon me ultimatume dhe këtë do ta shohin, ndërkohë që ka deklaruar se protestën po e shkatërrojnë me duart e tyre.

“Unë jam dakord, po them jam dakord, ca doni tani, të bëhem udhëheqës i protestës, këtë doni? Se po ta udhëheq unë, bëhet shumë më mirë protesta. Se ju po e coni protestën për lesh, ta themi qartë, unë nuk dua që protesta të mbarojë, por që gjërat që janë ngritur të vendosen e të bëhen angazhimet, të ndiqet në proces, këtë dua unë”- tha Rama.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *