Realiteti virtual, me çmim më të ulët se kurrë (Foto)

Kryesore Lifestyle

Duke nisur nga data 29 mars, Sony do të ulë çmimin për paketën e saj të realitetit virtual, PlayStation VR.

Me këtë ulje çmimi, Sony ka për qëllim që të çojë në një publik të ri teknologjinë e realitetit virtual.

“Ulja e çmimit të PS VR do të bëjë që kjo teknologji inovatore të jetë e përballueshme edhe për ata lojtarë që duan ta provojnë dhe deri më sot nuk e kanë pasur këtë mundësi”, lexohet në një komunikatë të Sony-t.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *