Refuzuan çështjen Shullazi, Marku urdhëron hetimin disiplinor për 10 prokurorë

Kronike Kryesore Lajme

Prokurori i Përgjithshëm Arta Marku duke marrë shkas nga ngjarja e fundit e datës 19 shtator 2018 në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë për Krime të Rënda, Tiranë, mbi refuzimin nga ana e prokurorëve për hedhjen e shortit në procedimin penal në gjykim në ngarkim të të pandehurve Emiljano Shullazi, Gilmando Dani, Endrit Qyqja, Endrit Zela dhe Blerim Shullazi, për kryerjen e veprave penale parashikuar nga nenet 109/b; 333/a; 334 etj.të Kodit Penal urdhëroi fillimin e hetimit disiplinor ndaj prokurorëve:

1-Olsian Çela

2-Përparim Kulluri

3-Behar Dibra

4-Sonila Muhametaj

5-Arenc Çela

6-Edvin Kondili

7-Pranvera Pustina

8-Eugen Beçi

9-Blerim Tominaj

10-Besim Hajdarmataj.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *