Renato Mekolli i propozon i ulur në gjunjë ish-konkurrentes: Nuk e lë të ikë… (VIDEO)

Showbiz

Si ndihmës të dy shefave të rinj, në kuzhinën e “Hell’s Kitchen” u rikthyen gjashtë ish-konkurrentë, ndër të cilët edhe Ani.

Shef Renato Mekolli u emocionua nga rikthimi në finale i ish-konkurrentes bukuroshe Ani dhe bëri veprimin e papritur.

ani

Teksa Ani po merrej me ëmbëlsirat, ai i bëri disa komplimente dhe më pas iu ul në gjunjë duke i bërë një propozim interesant.

“Anin nuk e lë të ikë, do e marr në restorantin tim. Do pranosh apo jo?”, i thotë Renato Anit dhe i ulet në gjunjë.

Ani nuk i ktheu përgjigje, madje ajo u shpreh se fjalët e Renatos e vunë në siklet por sigurisht që i mori në formë shakaje.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *