Rihapet Lotaria amerikane, shqiptarët mund të aplikojnë nga data 3 tetor

Kryesore Politikë

Duke filluar nga data 3 tetor, ora 18:00 deri në datën 6 nëntor 2018, ora 18:00, ju mund të aplikoni për Lotarinë e Vizës së Shumëllojshmërisë! Vazhdoni të na ndiqni në këtë faqe për të marrë këshilla mbi plotësimin e aplikimit tuaj. Këshilla ime e parë për ju është që të hapni faqen tonë të internetit dhe të lexoni udhëzimet e këtij viti. Ato janë të përkthyera në shqip! Udhëzimet mund t’i gjeni këtu 👉 https://bit.ly/2l7myjg #pyetanen

 

 

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *