Rikthehen lëkundjet e tërmetit në Durrës

Kronike Lajme

Një tërmet ka rikthyer frikën për banorët e Durrësit. Ndonëse me intensitet shumë të vogël, banorët kanë përjetuar lëkundjet thuajse si atop të nëntorit dhe janë përfshirë në panik.

Sipas Qendrës Mesdhetare Europiane, EMSC tërmeti ishte 3 ballë me thellësi 10 km.

https://m.emsc.eu/earthquake/earthquake.php?evid=860095

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *