Sunday, May 31, 2020

Rita Ora nis rindërtimin e shtëpisë së familjes Sala

Kryesore Kulturë Showbiz Slider kryesore

Një ndër ta është edhe Rita Ora. Ajo së bashku me kryetarin e bashkise Erion Veliaj kanë vendosur të sponsorizojnë rindërtimin e shtëpive të shkatëruara nga tërmeti. Këngatarja i kërkon të gjithëve të solidarizohen dhe të bëjnë diçka për t’i ndihmuar këta njerëz.

Gëzuar Ditën e Flamurit #Albania !!! Kam kaluar ditëlindjen time dhe ditët e fundit duke menduar se cila është gjëja e duhur për të bërë. Së bashku me Erion Veliajn kemi vendosur që të sponsorizojmë rindërtimin e shtëpive të disa familjeve të prekura nga tërmeti. Unë vetë do i ndihmoj drejtpërdrejt këto familje sa më shumë që mundem! Familja e parë që unë kam zgjedhur është familja Sala, dhe ne do të ndjekim punimet e kësaj shtepie dhe të njëjtën gjë do bëjmë për çdo familje që ka nevojë për ndihmë”, ka shkruar Rita në “Instagram”.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *