Romeo Kara: Marrëveshja e ‘Rogner’-it, në takim Berisha, Meta, Majko dhe Pollo

Kronike Lajme

Romeo Kara ka ndjekur nga pranë seancën e parë gjyqësore të Izet Haxhisë te Gjykata e Tiranës, i cili bëri një deklaratë të fortë lidhur me një plan ekzekutimi të disa personave me urdhër të Sali Berishës.

Kara tha se sipas dëshmisë së Izetit, ka pasur një marrëveshje në “Rogner”, ku kanë marrë pjesë Sali Berisha, Ilir Meta, Pandeli Majko dhe Genc Pollo.

Ka qenë një plan për ekzekutimin e disa personave. Izeti ka arritur të shpëtojë”, tha Romero Ka

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *