Rozana Radi kërkon hotel ‘special’ për shoqëruesin e saj…!

Showbiz

Kanë kaluar katër ditë nga ditëlindja e Rozana Radit dhe festa po vazhdon akoma edhe sot.

Por në vendin ku ajo po qëndron me pushime nuk është e kënaqur ndaj trajtimit që po i bëhet qenit të saj.

Prandaj nëpërmjet publikimit të një fotografie ajo ka kërkuar publikisht një vend, ku për qenin e saj do të kujdeseshin maksimalisht, ta shëtisin etj, por jo ta mbajnë të mbyllur.

Rozi shumicën e kohës po e kalon me qenushin e saj dhe momentet bashkë i ndan me ndjekësit në rrjete sociale.

ImageImage

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *