Rozanës i sos durimi: Nuk shkruaj më tekste për shoqëri dhe pa lek, ka ik koha e qylit

Showbiz

 

 

Këngëtares dhe tekstshkrueses, Rozana Radi i është sosur durimi dhe nuk pranon më që të bëj tekstesh këngësh për këngëtarë të tjerë pa para. Gjatë një interviste për “Pop Culture”, ajo ka thënë se koha kur bënte tekste për shoqëri ka marrë fund.

“Aurela është shumë e rregullt për pagesat e teksteve, por ka këngëtar të tjerë që nuk janë korrekt. Unë po shfrytëzoj rastin që ti bëj të ditur të gjithëve që tekste për shoqëri nuk bëj më. Të shkruash tekste është punë dhe puna paguhet. Koha për tekste qyl ka ik”, tha Rozana Radi.

Loading...

1 thought on “Rozanës i sos durimi: Nuk shkruaj më tekste për shoqëri dhe pa lek, ka ik koha e qylit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *