Taksa e rrugës, koncesionari: Kontrata u firmos nga ministri i LSI

Politikë

Kompania koncesionare ‘Kastrati’ ka reaguar në lidhje me pagesën e mirëmbajtjes së Rrugës së Kombit. Në një reagim, kompania sqaron se ka qenë ministri i LSI, Sokol Dervishaj i cili negocioi kontratën.

“Në 14 tetor 2016, Ministri i Transportit Sokol Dervishaj, drejtoi negocimin e kontratës. Ai negocoi tarifat e kalimit të mjeteve dhe firmosi në fund kontratën”, thuhet në reagimin e kompanisë.

Më tej komoania koncesionare thotë se kontrata e firmosur nga ministri Dervishaj kaloi në qeveri ku ai e ka mbrojtur këtë koncesion. Duke theksuar se Dervishaj e mbrojti kontratën në Komisionin e Veprimtarive Prodhuese, Tregtisë dhe Mjedisit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *