San Siro kyçet, Inter e Milani duhet të presin deri në 2020

Botë Sport

Per dy vitet e ardhshme derbi i Madonines mes Interit dhe Milanit nuk do te luhet ne stadiumin mitik te San Siros.

Kjo per shkak se eshte vendosur qe te behet rikonstruksioni i stadiumit, vendim qe eshte marre ne bashkepunim mes dy klubeve rivale Milan dhe Inter.

“Komiteti teknik për përdorimin dhe menaxhimin e stadiumit San Siro dhe shërbimeve lidhur me të, e kanë aprovuar programin për mbikëqyrjen vjetore të stadiumit dhe planin e punës për zhvillim dhe mirëmbajtje të jashtëzakonshme, e cila duhet të përfundohet deri në qershor të vitit 2020”, thuhet në deklaratën e Këshillit të Qytetit.

“Përmes kësaj, konfirmojnë ndërrimin e fushës dhe procedura të tjera, si ndriçimin e hyrjeve, ndërtimin e qendrave të reja operuese për policinë, rritjen e hapësirave për marketing, renovimin e sistemit të energjisë dhe ndërtimin e tualeteve për ulëset e nivelit të parë.”

Kostoja totale e punimeve perllogaritet ne 15 milione euro dhe duhet te perfundojne nje kohe te percaktuar prej dy vitesh.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *