Shihni se ku po i kalojnë pushimet Albi Nako dhe Alba Hoxha

Kulturë Showbiz

Ka shumë  kohë që  përflitet për një  lidhje  të mundshme madje dhe fejes  mes Albi Nako dhe Alba Hoxhës.

Po kjo gjë  është mohur nga dy  balerinët .Ata kanë deklaruar se janë thjesht shok që i lidh profesioni.

.Mirëpo nga fotot e  hedhura dje në  insta story tregojn që dy balerinët po kalojnë  pushimet  së  bashku  në  Itali

.Dhe kjo nuk le më dyshime për një  lidhje të  mundshme mes çiftit.

Image

Image

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *