Shkodrani i vdekur në Genova para 1 viti ishte martuar, prindërit e tij nisen urgjent drejt Italisë, kishin 10 ditë që…

Kronike Lajme

Shqiptari i dytë që humbi jetën në Genova pas shembjes së urës në Genova të Italisë quhet Admir Bokrina, 32 vjecari i cili kishte vetëm
një vit që ishte martuar.

Prindërit e tij kishin 10 ditë që ishin kthyer në Shkodër, në vendlindje për pushime, kur dje kanë mësuar lajmin e trishte dhe sot janë nisur
me urgjencë në Itali.

Mësohet se ditën e djeshme, familja ka tentuar të komunikoje me të riun, pasi ka mesuar tragjedine, por i dilte telefoni i tij i fikur.
Familja ka hapur dyert e mortit dhe lajmeron varrimin me nje njoftim te dyte. Panorama

 

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *