Si mund të eliminojmë yndyrën dhe parazitët nga gjaku në mënyrë efikase!

Shëndeti Të tjera

Në rastin e stresit të vazhdueshëm, ju mund të ndjeni nevojën për të konsumuar ushqim më shpesh, por kjo mund të jetë edhe rezultat i ekzistencës së parazitëve në stomak. Në rastin e konsumit të tepërt të ushqimeve të ëmbla, trupi mund të krijojë një terren të përkryer për parazitët.

Prandaj, duhet të gjeni një mënyrë për të eliminuar yndyrën e akumuluar në trup dhe për të eliminuar parazitet njëkohësisht. Formula e kwtij “ilacci magjik” po jepet sot nga Kalleshi Center/ Qendwr Dobwsimi

Ky ilaç natyral është tepër efektiv, ja si ta përgatisni:

Përbërësit:

* 10 gram karafil të thatë

* 100 gram fara liri

Metoda e përgatitjes:

Duhet të shtypni karafilin e thatë dhe lirin për të përgatitur pluhur.

Përdorimi:

Çdo mëngjes, për tre ditë, duhet të konsumoni 2 lugë pluhur të tretur në një gotë ujë, ose së bashku me mëngjesin tuaj.

Për efekte më të mira, e merrni këtë ilaç për tre ditë dhe bëni një pushim 3-ditor, më pas përsërisni procedurën.

Pas një muaji, do të ndjeni efektet e pabesueshme dhe trupi juaj do të jetë i pastër nga parazitët dhe toksinat. Këshillohet të konsumoni minerale esenciale dhe vitamina të marra nëpërmjet ushqimeve, në mënyrë që të merrni energjinë e nevojshme çdo ditë. Në këtë mënyrë, do të ndiheni plot energji!

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *