Si të jeni të lumtur dhe larg depresionit

Shëndeti Të tjera

Depresioni është një fenomen shqetësues për të gjithë, veçanërisht në periudha të ndryshme kohore dhe ngarkesës që mund të kemi në punë.

 

Sigurisht një shpjegim i detajuar i kësaj do të kërkonte shumë faqe. Megjithatë, ju ftoj të mendoni për këtë.

 

Më poshtë do të gjeni disa nga këshillat që ju ndihmojnë për të kaluar një gjendje të tillë.

 

Kujtimet e hidhura nuk e riparojnë të kaluarën.

Trishtimi nuk do të sjellë dritë në mendime.

Dekurajimi nuk mund të ndihmojë.

Acarimi nuk e qetëson botën e brendshme.

Revolta nuk do të të tregojë rrugën e duhur.

Kritika është një faktor i vetmisë më të madhe.

Zemërimi është shoqëruesi i dështimit.

Intoleranca nxit simpatinë.

Zemërimi është helm për veten tuaj.

 

Mbi të gjitha jeni ju personat të cilët jeni dhe përgjegjës në lidhje me menaxhimin e depresionit, dhe shmangien e tij në ambjentet e punës.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *