Skedina e çmendur për 18 mijë euro, qytetari gjen rezultatin e saktë për Gjermani-Kore me koeficient 81

Kampionati Boteror Skedina Sport

Edhe kundërshtarët më të mëdhenj të gjermanëve nuk e prisnin një skualifikim të saj që në fazën e grupeve nga Kupa e Botës. Por aq më shumë askush nuk mund të besonte që Koreja e Jugut do të fitonte ndaj gjermanëve. Por duket se nga ky përgjithësim ka pasur edhe përjashtime, siç është edhe ky qytetar që ka parashikuar rezultatin e saktë 2 me 0 për Korenë e Jugut e cila në kompanitë e basteve ka patur një koeficient 81.

Natyrisht që ky qytetar ka qenë i guximshëm më shumë se sa duhet pasi ka tentuar që me të tilla bllofe të fitojë jo pak por 18 mijë euro me vetëm 1 euro të luajtur. Natyrisht që ai ka mundur të parashikojë ndeshjen mes Gjermanisë dhe Koresë por ka gabuar në ndeshjen mes Meksikës dhe Suedisë, çka ka bërë që ai të humbasë mundësinë edhe për të fituar një shumë kaq të madhe.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *