Njihuni me parashikimin e rezultateve sportive

Skedina

Skedina e dites eshte e pergatitur nga specialistet dhe profesionistet e stafit te Lottosportsystem.com.

Me poshte do te gjeni ndeshjet e dites, parashikimin dhe koeficentet per to.

 

Ndeshja                                                     Parashikimi     Koeficienti

21:05 Ajax vs Schalke                              1                         2.50

21:05 Anderlecht vs M. United               2                         1.95

21:05 Celta Vigo vs Genk                        1                         1.60

Totali                                                                                     7.80                

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *