Socialistët në Shkodër letër kryeministrit Rama, i dërgojnë emrin për kryetar të PS

Lajme Politikë

Nisur nga situata e krijuar në Shkodër, socialistët kërkojnë caktimin e deputetit Luan Harusha si kryetar partie, deri në zgjedhjet e ardhshme elektorale.

Kërkesa e firmosur nga 27anëtarë të Këshillit Bashkiak dhe 120 të Asamblesë të Partisë Socialistë në Shkodër i është drejtuar kryeministrit Edi Rama dhe Sekretarit të Përgjithshëm të PS Taulant Balla.

Kërkesën e tyre socialistët e Shkodrës e bazojnë në angazhimin e Luan Harushës në fushatat zgjedhore dhe rezultatet pozitive në Bashkinë e Shkodrës.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *