Sondazhi, Xhisiela nuk ishte e sinqertë në intervistat në televizione

Kronike Kryesore

 

 

Xhisiela Maloku u bë protagoniste këtë javë me historinë e saj të dhunës në të gjitha mediat vizive, të shkuara apo online. Kulmin padyshim e arriti me dy intervistat e dhëna në dy televizionet kombëtare, Top Channel dhe TV Klan, ku ajo rrëfeu të vërtetën e konfliktit me Rexhep Rrahja, djalin e deputetit socialistë, Rrahman Rrahja. Por për shumë nga qytetarët që ndoqën këto intervista Xhisiela nuk u tregua e sinqertë  në rrëfimin e saj, duke vënë në dyshim vërtetësinë e deklaratave dhe historinë e treguar prej saj. Top Channel ka organizuar edhe një sondazh mbi këtë çështje duke pyetur qytetarët nëse Xhisiela ishte treguar e sinqertë ose jo. Dhe më shumë se 85 për qind e njerëzve që morën pjesë në këtë sonadazh janë përgjigjur, jo.

Loading...

1 thought on “Sondazhi, Xhisiela nuk ishte e sinqertë në intervistat në televizione

  1. Kete se kuptoj Kur ajo thot qe sjan te verteta Ju bazhdoni me sondazhet .Ne bot Ka lodhur nga zhelozia ajo Ka futur te dashurin ne Burg dhe mbase dy vjetesh Ka Dal e Better qe Ka genjyer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *