Spanjë- Rusi dhe Kroaci-Danimarkë, parashikimi i sotëm

Kampionati Boteror Skedina Sport

Spanjë dhe Rusia do të përballen në ora 16:00. Një sfidë që është më favorizuese për Spanjën në letër. Iberikët e kanë koeficientin e fitores 1,57, ndërsa Rusia 6,5.

Spanja nuk ka shkëlqyer në këtë botëror, ndërsa Rusia e favorizuar nga tifozët e shumtë kërkon të bëjë histori.

Parashikimi jonë është 1/3+; Ndërsa bastet e parashikojnë një fitore të spanjollëve 2-1

Kroacia

Ndeshja tjetër Kroacia dhe Danimarka, një përballje e vështirë, koeficentët gjithsesi janë më të favorshem 1,8 për kroatët dhe 5,6 për danezët.

Krotët janë ekipi më i bindshëm në këtë Botëror. Danezët kaluan një grup jo të lehtë. Por më të favorizuar janë kroatatët se danezët.

Parashikimi jonë 1, ose x/1 me pjesë. Bastexhinjtë e parashikojnë një rezultat 1 me 0 për kroatët.

Gjithsesi lojtarët janë ato që gjykojnë vetë pa u ndikuar te opsionet e  Gjurma.al

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *