Një portokall në ditë mban larg verbërinë

Konsumimi i një portokalli në ditë mund të mbajë larg problemet e syve. Sipas një studimi të fundit nga profesori Bamini Gopinath, i Universitetit të Sidnejt, thuhet se flavonoidet e portokallit janë antioksidantë të fuqishëm që mbrojnë shikimin. “Flavonoidët gjenden pothuajse në të gjitha frutat dhe perimet. Ato kanë veti antiinflamatore për sistemin imunitar. Por, […]

Continue Reading