Tumori i lëkurës, mjekët japin alarmin: 13 raste në muaj

Gjurma 7 Maj 2018 Në ditën botërore të melanomës, kancerit të rrezikshëm të lëkurës, mjekët dermatologë bëjnë thirrje të shmangen nxirjet artificiale dhe të ruhen nishanet. Përpara se ti drejtoheni bregdetit, sugjerohet të konsultoheni me mjekët specialistë për të mbrojtur lëkurën. Me melanomë janë trajtuar 13 raste në një muaj, por numri real është disa […]

Continue Reading