Takimi i Kim me Ramën, ambasada e SHBA jep detajet bisedës

Kryesore Lajme Politikë Slider kryesore

Ambasada amerikane ka dhënë detaje për natyrën e takimit mes ambasadores Yuri Kim dhe kryeministrit Edi Rama.

Reforma në drejtësi, zhvillimet politike, siguria e Shqipërisë si një anëtare e NATO-s kanë qenë pjesë e bisedimeve në këtë takim në zyrën e kryeministrit Edi Rama.

Postimi ne Facebook

Në vizitën e sotme prezantuese me Kryeministrin Rama, Ambasadorja e Shteteve të Bashkuara Yuri Kim pati mundësinë të përvijojë prioritetet e Shteteve të Bashkuara në Shqipëri: të ndihmojë Shqipërinë për tu bërë një aleate më e aftë në NATO dhe një bastion më i fortë sigurie; mbështetje për zhvillimin demokratik dhe sigurimin e zbatimit të duhur të reformave në drejtësi; dhe rritjen e mundësive të biznesit për shqiptarët dhe amerikanët. Ajo falenderoi Kryeministrin për përpjekjet e jashtëzakonshme të Shqipërisë në çuarjen përpara të prioriteteve tona të përbashkëta.

 

https://www.facebook.com/usembassytirana/photos/a.446371155837/10157032208260838/?type=3&theater

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *