Tani është zyrtare, 16-vjeçari shqiptar ka firmosur për Çelsin

Sport

Shumë i madh është numri i shqiptarëve që luajnë jashtë territorev shqiptare. Shumica e lojtarëve shqiptar luajnë në Europë dhe kjo ndihmon në rritjen cilësore të tyre si lojtar. Rasti më i fundit është Armand Borja i cili ka mundur t’ia dalë që të bëhet pjesë e Çelsi U19 në Angli. Djaloshi ka lindur në Angli por bën pjesë dhe tek të rinjtë e Shqipërisë.

Kalimi me ekipin e U17 është një hap i madh për një karrierë të ndritur të Armandit. Grumbullimin e parë me Kombëtaren ai e ka pas vjet kur tekniku boshnjak, Xhemal Mustedanagiç e grumbulloi në kuadër të grumbullimeve të vazhdueshme që ai bën.

broja-e1530790339388

 

 

 

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *